Samsung Galaxy Note 9 Review with Pros & Cons - Almost Perfect? Geekyranjit

 


Uczysz się tej piosenki na pamięć i potrzebujesz powtórki? Użyj starej funkcji zapętlania video.
Od
Do
Pętla

Jeśli widzisz tylko jeden wiersz z danymi w tabeli, oznacza to że dopiero zaczęliśmy śledzić ten kanał i dane są niekompletne. Wróć za kilka dni aby zobaczyć pełną analizę, potrzebujemy czasu na skompletowanie informacji.

Nazwa kanału: Geekyranjit

Statystyki kanału Geekyranjit wzrost popularności:
Data Suby Wyświetlenia Filmy
2020-06-08 2940000 - 627486544 - 2786 -
2020-06-09 2940000 - 627878374 +391830 2788 +2
2020-06-14 2950000 +10000 630588892 +2710518 2791 +3
2020-06-17 2960000 +10000 631823763 +1234871 2793 +2
2020-06-21 2970000 +10000 634339884 +2516121 2796 +3
2020-06-23 2970000 - 635135821 +795937 2799 +3
2020-06-28 2970000 - 637455342 +2319521 2802 +3
2020-07-06 2980000 +10000 640000951 +2545609 2806 +4
2020-07-07 2980000 - 640485607 +484656 2808 +2
Dane w tabeli mogą być nieposortowane lub niekompletne z powodu systemu cache, w takim wypadku odśwież stronę za pomocą F5 lub użyj innego urządzenia.

Ilość subskrypcji

Łączne wyświetlenia

Liczba filmów

Powyższe wykresy mogą być nieaktualne, tabela zawiera 10 punktów kontrolnych.

Samsung Galaxy Note 9 Review with Pros & Cons - Almost Perfect? video

Samsung Galaxy Note 9 Review with it's with Pros & Cons after using it for a couple of weeks I talk about the battery life, generally usage equipment I have also included some camera samples that I took with the Galaxy Note 9 in this video review.

Check out Mivi Thunderbeats Bluetooth headphones: mivi.market/tbf0755
15% discount Coupon code: GEEKYRANJIT15

Samsung Galaxy Note 9 is sold online in India via amzn.to/2OiawRb

My Unboxing & Overview video on the Galaxy Note 9 www.youtube.com/watch?v=nbS6crJ-bho

Tags:
samsung note 9 review galaxy note 9 review samsung galaxy note 9 galaxy note 9 india samsung note 9 india note 9 review samsung note 9 geekyranjit note 9 cons note 9

 

Zobacz Samsung Galaxy Note 9 Review with Pros & Cons - Almost Perfect? Geekyranjit i oszacuj przychody kanału.

 

Komentarze

 


Geekyranjit

Those looking for my Samsung Note 9 Unboxing & Overview video here is the feedback www.youtube.com/watch?v=nbS6crJ-bho BTW the cons section runs from 10:05

Jilu Kuriakose

I got a note 9 mow. Thanks for the review❤️

Shoruba D

Hello, can we continue to use the Google assistant even though there is bixby?

ANIL RAJA

Thank you sir .

True LINE

Hindi me revew kiya kr na bhai yar

abhinee S

cons mentioned are ridiculous..

Ns Rathore

Hindi me bolo kutte

Gaurav Dynamo

Indian ho k English m bta rha h . Makaloda. Fudu

Vivek Shaw

It seems like u hate Samsung comparing to i🍎..😆

Ashish shourya

Sir can I go for s9+ actually in 2019 or anyother can u recommend it

 

Statystyki klipu Samsung Galaxy Note 9 Review with Pros & Cons - Almost Perfect? Geekyranjit oraz licznik subów powyżej.

 

Oglądaj nowe filmy:

 

Geekyranjit

Zapętlaj Samsung Galaxy Note 9 Review with Pros & Cons - Almost Perfect?

Nazwa kanału: Geekyranjit

Oglądane video: Samsung Galaxy Note 9 Review with Pros & Cons - Almost Perfect?

 

strimerzy.pl

 


 

► SPRAWDŹ STATYSTYKI DOWOLNEGO KANAŁU
► SZCZEGÓŁOWA ANALIZA KANAŁÓW NA YT
► OCEŃ WZROST POPULARNOŚCI NA WYKRESACH
► ARTYKUŁY, ŚLEDZENIE SUBSKRYPCJI, TOP LISTY
► MOŻLIWOŚĆ ZAPĘTLANIA PIOSENEK I LEKCJI VIDEO
► NOWOŚCI ZE ŚWIATA STREAMERÓW I YOUTUBERÓW

Losowe Video