Honor View 20 Review: Should You Buy Over OnePlus 6T? Beebom

175590 odwiedzin

 


Uczysz się tej piosenki na pamięć i potrzebujesz powtórki? Użyj starej funkcji zapętlania video.
Od
Do
Pętla

Jeśli widzisz tylko jeden wiersz z danymi w tabeli, oznacza to że dopiero zaczęliśmy śledzić ten kanał i dane są niekompletne. Wróć za kilka dni aby zobaczyć pełną analizę, potrzebujemy czasu na skompletowanie informacji.

Nazwa kanału: Beebom
Ilość subskrybentów: 1548734
Łączny przychód: od 238151 do 793837

Statystyki kanału Beebom wzrost popularności:
Data Suby Wyświetlenia Filmy
2019-04-12 1548734 - 158767335 - 340 -
2019-05-05 1580222 +31488 164872967 +6105632 348 +8
2019-05-10 1586503 +6281 166028934 +1155967 350 +2
2019-05-18 1597306 +10803 168021469 +1992535 353 +3
2019-05-23 1604108 +6802 169550444 +1528975 355 +2
2019-05-25 1605582 +1474 169993306 +442862 355 -
2019-05-30 1609503 +3921 170858626 +865320 357 +2
2019-05-31 1611079 +1576 171122824 +264198 358 +1
2019-06-07 1619357 +8278 172827273 +1704449 361 +3
2019-06-08 1620968 +1611 173042024 +214751 361 -
Dane w tabeli mogą być nieposortowane lub niekompletne z powodu systemu cache, w takim wypadku odśwież stronę za pomocą F5 lub użyj innego urządzenia.

Wzrost subskrypcji

Łączne wyświetlenia

Liczba filmów

Powyższe wykresy mogą być nieaktualne, tabela zawiera 10 punktów kontrolnych.

Honor View 20 Review: Should You Buy Over OnePlus 6T? video

This video has been sponsored by Skillshare. First 500 recipients will obtain 2 months of Skillshare Additional by signing up here: skl.sh/beebom4

The Honor View 20 was recently launched in India at a starting price of Rs. 37,999, which puts it vs the very known OnePlus 6T. So, how is the Honor View 20's 48MP camera, the Kirin 980's performance, and its battery life. Well, we search out all of that in our Honor View 20 review.

We also pit the Honor View 20 versus OnePlus 6T to search out which device wins the budget flagship war.

Purchase Honor View 20: geni.us/yWbYMP

Fb: www.fb.com/beebomco/
Twitter: twitter.com/BeebomCo
Ig: www.ig.com/BeebomCo
#HonorView20

Tags:
Honor View 20 Honor View 20 Review Honor View 20 vs OnePlus 6T View 20 vs 6T View 20 48MP Honor View 20 Speed test Honor View 20 India Price Honor View 20 Unboxing View 20 vs 6T Speed Test Honor View 20 Camera test Honor View 20 Camera Review Honor View 20 Camera Honor View 20 Features Magic UI Magic 2 UI Magic UI vs EMUI Magic UI Features View 20 3D Camera Honor View 20 Price in India Honor View 20 benchmarks Kirin 980 vs Snapdragon 855 Beebom

 

Zobacz Honor View 20 Review: Should You Buy Over OnePlus 6T? Beebom i oszacuj przychody kanału.

 

Komentarze

 


Beebom

What's up Info Gang! 😇 Create sure to check out Skillshare, a learning platform which makes learning super simple: skl.sh/beebom4

A K

LOL you have lot of doubt 😂😂

Richard Sanchez

Usually nice reviews and tricks!

murthuza alis bm alis

V20 is better then oneplus

Pitch Black

Bro will honor 20 crush the view 20 and 6T?

Hafizi Robby

View 20 versus Mi 9..which one to pick? 🤔

Aditya Tumma

That trippy visuals. @2:04🍁

Eliezer Sarmento dos Santos

There are some another troubles to declare! V20 have better sinal wi-fi and 4g ! The performance on signal is the key I prefer v20!!

Kabir K Ray

4:28 6t is the 8 GB ram ver and v20 is the 6 GB ram still v20 score is higher

justin joseph

can anyone pls claim me how to enable dark mode on honor view 20??any options??

 

Statystyki klipu Honor View 20 Review: Should You Buy Over OnePlus 6T? Beebom oraz licznik subów powyżej.

 

Oglądaj nowe filmy:

 

Beebom

Zapętlaj Honor View 20 Review: Should You Buy Over OnePlus 6T?

Liczba subów: 1548734

Całkowity zarobek: 238151 - 793837

Nazwa kanału: Beebom

Oglądane video: Honor View 20 Review: Should You Buy Over OnePlus 6T?

 

strimerzy.pl

 


 

► SPRAWDŹ STATYSTYKI DOWOLNEGO KANAŁU
► OSZACUJ ZAROBKI YOUTUBERA BEZ REJESTRACJI
► UŻYJ DARMOWEGO KALKULATORA PRZYCHODÓW
► SZCZEGÓŁOWA ANALIZA KANAŁÓW NA YT
► OCEŃ WZROST POPULARNOŚCI NA WYKRESACH
► PROGRNOZY, ŚLEDZENIE SUBSKRYPCJI, TOP LISTY
► MOŻLIWOŚĆ ZAPĘTLANIA PIOSENEK I LEKCJI VIDEO
► NOWOŚCI ZE ŚWIATA STREAMERÓW I YOUTUBERÓW

Losowe Video

Zapętlaj Najlepsze kawały o teściowej | szymi D
Najlepsze kawały o teściowej | szymi D

2017.06.28

5478 wyświetleń

Zapętlaj Why You Sittin' Alone Tho? | Cherdleys
Why You Sittin' Alone Tho? | Cherdleys

2019.08.02

1075203 wyświetleń

Zapętlaj 1988 Nissan 300zx Z31 Walk-around | Tamashii
1988 Nissan 300zx Z31 Walk-around | Tamashii

2017.02.23

42394 wyświetleń

Zapętlaj Seeneoh | World Energy TV
Seeneoh | World Energy TV

2018.06.12

44 wyświetleń

Zapętlaj Best Epic Fails of 2009! | Nick Humbler
Best Epic Fails of 2009! | Nick Humbler

2010.08.22

11596 wyświetleń