Honor View 20 Review: A hole-in-one! Android Authority

92313 odwiedzin

 


Uczysz się tej piosenki na pamięć i potrzebujesz powtórki? Użyj starej funkcji zapętlania video.
Od
Do
Pętla

Jeśli widzisz tylko jeden wiersz z danymi w tabeli, oznacza to że dopiero zaczęliśmy śledzić ten kanał i dane są niekompletne. Wróć za kilka dni aby zobaczyć pełną analizę, potrzebujemy czasu na skompletowanie informacji.

Nazwa kanału: Android Authority
Ilość subskrybentów: 3296591
Łączny przychód: od 1062677 do 3542257

Statystyki kanału Android Authority wzrost popularności:
Data Suby Wyświetlenia Filmy
2019-04-09 3296591 - 708451464 - 3666 -
2019-04-13 3297835 +1244 708794953 +343489 3667 +1
2019-04-14 3298132 +297 708895004 +100051 3667 -
2019-04-18 3299033 +901 709209978 +314974 3670 +3
2019-04-20 3299630 +597 709468636 +258658 3670 -
2019-04-21 3300036 +406 709570883 +102247 3670 -
2019-04-23 3300569 +533 709720368 +149485 3671 +1
2019-04-29 3302512 +1943 710320430 +600062 3673 +2
2019-05-01 3303074 +562 710438745 +118315 3673 -
2019-05-08 3304722 +1648 711134374 +695629 3679 +6
Dane w tabeli mogą być nieposortowane lub niekompletne z powodu systemu cache, w takim wypadku odśwież stronę za pomocą F5 lub użyj innego urządzenia.

Wzrost subskrypcji

Łączne wyświetlenia

Liczba filmów

Powyższe wykresy mogą być nieaktualne, tabela zawiera 10 punktów kontrolnych.

Honor View 20 Review: A hole-in-one! video

Read the post: andauth.co/HonorView20 | The Honor View 20 is the first major flagship of 2019 with a hole-punch display. It also has an impressive 48-megapixel camera, triple WiFi antennas, dual GPS, and 3D capabilities! Search out our thoughts in the full review.

Check out our favoured equipment on Amazon: andauth.co/Amazon

Download the Apk Authority Tool: andauth.co/aa-file

Subscribe to our YouTube channel: andauth.co/subscribe
----------------------------------------------------
Stay connected to Apk Authority:
- www.androidauthority.com
- fb.com/androidauthority/
- twitter.com/androidauth/
- ig.com/androidauthority/
- snapchat.com/add/androidauth
- google.com/+androidauthority

Follow the Squad:
Joe Hindy: twitter.com/ThatJoeHindy
Lanh Nguyen: twitter.com/LanhNguyenFilms
Jayce Broda: twitter.com/jaycebroda
Gary Sims: twitter.com/garysims
Kris Carlon: twitter.com/kriscarlon
Adam Sinicki: twitter.com/thebioneer
David Imel: twitter.com/durvidimel
Bailey Stein: twitter.com/baileystein1

Tags:
AndroidAuthority Android Honor Honor View20 Honor View 20 Honor View 20 Review View 20 Review Magic UI 2.0 Android Pie hole-punch display hole-punch camera 3D camera

 

Zobacz Honor View 20 Review: A hole-in-one! Android Authority i oszacuj przychody kanału.

 

Komentarze

 


MANOJ MORE

i love honor view 20.

Renee Toussel

Looks like a nice device.. 😁

noirFleur925

Looking nice! I hope I obtain one

Siddhu R

Honor view 20 display is very upgrade device.and I really like your review video in your channel.watch all review videos in your YouTube channel 😍😍😍:-):-):-)

ANMOL pal

This device is very crazy For gaming and camera ihope I victory this small

FEVER MUZIK

How's the screen resolution really looks??

sub to get an epic victory royale

Hi

Sr. D

I will probably obtain the regular colleague 20 instead, but what i like of Huawei it's that they hold the audio jack and the very needed ir blaster, and hdmi output it's nice too! Shame the proprietary sd card thing...but at least there are expandable storage

bjay dy

I miss joshua vergara

Idee Vee

oneplus 6t versus honor view 20, which could I buy?

 

Statystyki klipu Honor View 20 Review: A hole-in-one! Android Authority oraz licznik subów powyżej.

 

Oglądaj nowe filmy:

 

Android Authority

Zapętlaj Honor View 20 Review: A hole-in-one!

Liczba subów: 3296591

Całkowity zarobek: 1062677 - 3542257

Nazwa kanału: Android Authority

Oglądane video: Honor View 20 Review: A hole-in-one!

 

strimerzy.pl

 


 

► SPRAWDŹ STATYSTYKI DOWOLNEGO KANAŁU
► OSZACUJ ZAROBKI YOUTUBERA BEZ REJESTRACJI
► UŻYJ DARMOWEGO KALKULATORA PRZYCHODÓW
► SZCZEGÓŁOWA ANALIZA KANAŁÓW NA YT
► OCEŃ WZROST POPULARNOŚCI NA WYKRESACH
► PROGRNOZY, ŚLEDZENIE SUBSKRYPCJI, TOP LISTY
► MOŻLIWOŚĆ ZAPĘTLANIA PIOSENEK I LEKCJI VIDEO
► NOWOŚCI ZE ŚWIATA STREAMERÓW I YOUTUBERÓW

Losowe Video

Zapętlaj BILLDFOLD - TIME | Taufik Arii
BILLDFOLD - TIME | Taufik Arii

2018.11.28

31 wyświetleń

Zapętlaj 5 Easy Ways to Find a Lost IPhone | BRIGHT SIDE
5 Easy Ways to Find a Lost IPhone | BRIGHT SIDE

2018.07.24

449205 wyświetleń

Zapętlaj I love maggot!!! @binhasmr | Sean Flash
I love maggot!!! @binhasmr | Sean Flash

2019.07.22

1 wyświetleń

Zapętlaj It Made Jaxon Cry?! | FBE Studios Vlog | FBE2
It Made Jaxon Cry?! | FBE Studios Vlog | FBE2

2018.12.06

885000 wyświetleń