2020 iPad Pro Review: It's... A Computer?! Marques Brownlee

1178875 odwiedzin

 


Uczysz się tej piosenki na pamięć i potrzebujesz powtórki? Użyj starej funkcji zapętlania video.
Od
Do
Pętla

Jeśli widzisz tylko jeden wiersz z danymi w tabeli, oznacza to że dopiero zaczęliśmy śledzić ten kanał i dane są niekompletne. Wróć za kilka dni aby zobaczyć pełną analizę, potrzebujemy czasu na skompletowanie informacji.

Nazwa kanału: Marques Brownlee
Ilość subskrybentów: 8213063
Łączny przychód: od 1847816 do 6159387

Statystyki kanału Marques Brownlee wzrost popularności:
Data Suby Wyświetlenia Filmy
2019-03-27 8213063 - 1231877392 - 1101 -
2019-03-30 8224417 +11354 1234094742 +2217350 1102 +1
2019-04-01 8239828 +15411 1237450423 +3355681 1102 -
2019-04-03 8254273 +14445 1241515813 +4065390 1103 +1
2019-04-09 8273742 +19469 1244471719 +2955906 1103 -
2019-04-10 8277589 +3847 1245903225 +1431506 1104 +1
2019-04-14 8290563 +12974 1248673745 +2770520 1105 +1
2019-04-15 8294244 +3681 1249358107 +684362 1105 -
2019-04-18 8322467 +28223 1256312727 +6954620 1107 +2
2019-04-21 8433825 +111358 1273367516 +17054789 1109 +2
Dane w tabeli mogą być nieposortowane lub niekompletne z powodu systemu cache, w takim wypadku odśwież stronę za pomocą F5 lub użyj innego urządzenia.

Wzrost subskrypcji

Łączne wyświetlenia

Liczba filmów

Powyższe wykresy mogą być nieaktualne, tabela zawiera 10 punktów kontrolnych.

2020 iPad Pro Review: It's... A Computer?! video

The iPad Pro refresh is impressive. But does it respond the question?

The shirt! market.MKBHD.com

MKBHD Merch: market.MKBHD.com

Video Gear I use: kit.co/MKBHD/video-gear#recom...
Tech I'm using right actually: www.amazon.com/market/MKBHD

Intro Track: Zebulon by Alltta
Playlist of MKBHD Intro song: goo.gl/B3AWV5

~
twitter.com/MKBHD
ig.com/MKBHD
fb.com/MKBHD

Tags:
iPad Pro new iPad Pro 2020 iPad Pro iPad Pro 2020 LIDAR A12Z A12Z bionic magic keyboard MKBHD magic keyboard review iPad review iPad Pro review

 

Zobacz 2020 iPad Pro Review: It's... A Computer?! Marques Brownlee i oszacuj przychody kanału.

 

Komentarze

 


Mr. Shillington

That intro was funny 😁🤗🤣😂👍👍👍👍🇯🇲🇯🇲🇯🇲🇯🇲

codetyco

noticed that 420 there in thumbnail

ShowSickRosa

Marques, don't you think the Surface Pro line can compete vs the iPad?

Gerson Santa rosa

That intro just made my year 😂👏🔥

Pratik Raul

One giveaway Me the master

tuan nguyen

it might snap in half again .

Stian Thomassen

Can you code ipad files on the ipad? No. Can you do seriouse code work on the ipad? No. Don’t obtain me wrong, I love it, but it’s what keep me back from calling it a pc.

Nathanael Jarrett

Nice opening Marques!

kaunk

I screamed like a fan woman when watching Doug heckin deMuro playin' on Marques' iPad :)

Jonas Gschnell

Are you sure you changed to the iPad mic?🤔

 

Statystyki klipu 2020 iPad Pro Review: It's... A Computer?! Marques Brownlee oraz licznik subów powyżej.

 

Oglądaj nowe filmy:

 

Marques Brownlee

Zapętlaj 2020 iPad Pro Review: It's... A Computer?!

Liczba subów: 8213063

Całkowity zarobek: 1847816 - 6159387

Nazwa kanału: Marques Brownlee

Oglądane video: 2020 iPad Pro Review: It's... A Computer?!

 

strimerzy.pl

 


 

► SPRAWDŹ STATYSTYKI DOWOLNEGO KANAŁU
► OSZACUJ ZAROBKI YOUTUBERA BEZ REJESTRACJI
► UŻYJ DARMOWEGO KALKULATORA PRZYCHODÓW
► SZCZEGÓŁOWA ANALIZA KANAŁÓW NA YT
► OCEŃ WZROST POPULARNOŚCI NA WYKRESACH
► PROGRNOZY, ŚLEDZENIE SUBSKRYPCJI, TOP LISTY
► MOŻLIWOŚĆ ZAPĘTLANIA PIOSENEK I LEKCJI VIDEO
► NOWOŚCI ZE ŚWIATA STREAMERÓW I YOUTUBERÓW

Losowe Video

Zapętlaj [GACHIMUCHI] MANLY♂RAVE | Boss of this gym
[GACHIMUCHI] MANLY♂RAVE | Boss of this gym

2018.12.13

395152 wyświetleń

Zapętlaj ROMANTIC BRAID • TUTORIAL | Salon B
ROMANTIC BRAID • TUTORIAL | Salon B

2018.02.08

191 wyświetleń

Zapętlaj Chorvatské železnice | KadanToMi
Chorvatské železnice | KadanToMi

2017.06.21

1055 wyświetleń

Zapętlaj Live: New Jersey Voting on Vape Ban | Jai Haze
Live: New Jersey Voting on Vape Ban | Jai Haze

2020.01.09

20127 wyświetleń